070-2213138 info@veridius.nl
Selecteer een pagina

Luxe, warme opties

Wij maken ook heerlijke warme opties klaar. Zoals bijvoorbeeld een satébuffet of een Mexicaans buffet of een BBQ op locatie. Bekijk de opties of vraag naar de mogelijkheden. Wij werken graag samen met onze klanten dus schroom niet en vertel ons waar u naar op zoek bent

Warme opties
prijzen op aanvraag

Klassieke lunch

2,5 broodje heerlijke klassiek belegde panbroden, met beleg zoals kerrie humus of huisgemaakte tonijnsalade. Alle broden worden rijkelijk belegd en wij zorgen voor voldoende variatie. Een heerlijke betaalbare optie voor iedere gelegenheid.

De klassiek belegde panbroden komen met een glas (karne)melk en een stukje fruit. Een gezonde en makkelijke keuze. Er is keuze uit deze soorten panbroden: Kaas-pompoen, donker-pompoen, wit, meergranen en maïs. Alle broden worden belegd met een luxe sla melange en komkommer.

Klassieke lunch
v.a. € 9,90 p.p.

Luxe lunch

Lekker met alles erop en eraan. 2,5 Broodje luxe belegde panbroden zoals bijvoorbeeld zalm met roomkaas, of carpaccio met rode pesto. Wij zorgen voor voldoende variatie zodat er voor ieder wat wils is.met versgeperste sinaasappelsap, biologische melk en karnemelk, en natuurlijk een stukje fruit erbij.

Omdat je jezelf wel eens mag verwennen vinden wij. En daarom kun je er prima muffins bij nemen voor 1,50 per stuk extra!

Er is keuze uit deze soorten panbroden: Kaas-pompoen, donker-pompoen, wit, meergranen en maïs. Alle broden worden belegd met een luxe sla melange en komkommer.

Luxe lunch
v.a. € 12,90 p.p.

Luxe hapjes

Keuze uit verschillende lekkernijen tot 100 stuks. Keuze uit Crostini’s, ijslekkernij, mini wraps, caprese stokjes en nog veel meer. En we leveren ook maatwerk. Zit uw keuze er niet tussen, geen probleem, wij kunnen altijd in overleg iets op maat voor u maken.

Luxe hapjes
prijzen op aanvraag

High tea

Heerlijke verschillende soorten zoetigheden, luxe belegde panbroodjes, een huisgemaakte mini soep en verse thee. Verwen uw gasten en leg ze in de watten met deze heerlijke keuze.

High tea
v.a. 15 personen
€ 17,95 p.p.

Wat voor catering we ook voor u mogen verzorgen, we doen het met liefde en we maken alles zelf!

De broden op de foto zijn panbroden

Superlekker en leuk te presenteren bij iedere gelegenheid. Het zijn lekkere, luxe broden in de vorm van een taart. Zet ze neer tijdens een vergadering, verjaardag, borrel of welke gelegenheid dan ook en verras uw gasten met een aparte- en luxe lunch van Veridius Catering. Eventueel met een vers soepje of gezonde smoothie. Natuurlijk maken wij ook luxe hapjes, warme buffetten en nog heel veel meer lekkere dingen. En wilt u iets dat niet op onze kaart staat? Dan maken we het graag! We gebruiken vijf soorten pan-brood: Kaas-pompoen, donker-pompoen, wit, meergranen en maïs. Bij de soorten lunch leest u dat we 2,5 broodje leveren per persoon. Dit is een gemiddeld aantal, de een eet twee stukken en de ander drie. Zo voorkomen we dat we onnodig overhouden en weg moeten gooien of dat er net te weinig is. Alle broden worden belegd met een luxe sla-melange en komkommer.

 
 

Bij Veridius Catering kiest u voor kwaliteit

Onze heerlijke producten leveren we dan ook altijd dagvers bij u af. Van onze rijkelijk belegde panbroden tot prachtig aangeklede buffetten. Van vergadering tot bedrijfsfeest en van verjaardag tot bruiloft: wij maken van uw ontbijt, lunch of diner een groot succes! Het is niet alleen heel lekker, maar ook nog eens een heel gezonde en duurzame keuze!

Hand in hand met bedrijven

Met ruim 10 jaar ervaring in de horeca en catering branche kunnen wij aan specifieke wensen voldoen en werken wij graag nauw samen met de klant om een optimale beleving te realiseren. Natuurlijk hebben wij ook genoeg opties waar u uit kunt kiezen zoals kant en klare lunchboxen of cateringpakketten.