Lunch? Lekker!
Stap binnen in onze Veridius Lunchroom

Broodjes, salades, tosti’s en meer

 Wij werken bij Veridius in een buffetvorm. Dit betekent dat we iedere dag zorgen dat het buffet mooi gevuld is. We hebben diverse belegde broodjes, een saladebar waar je je eigen salade kunt samenstellen, een smoothie bar en tevens een à la carte menu waar je bijvoorbeeld onze razend populaire Club Sandwich kunt bestellen. Uiteraard alles tegen een betaalbare prijs!

 

Duurzaam lunchen bij Veridius

Bij Veridius streven we ernaar om niet alleen heerlijke lunches te serveren, maar ook om bewust met het milieu om te gaan. We gebruiken duurzame ingrediënten en verpakkingsmaterialen. Onze duurzaamheidsinitiatieven maken deel uit van ons streven naar groen en gezond eten voor zowel onze gasten als onze planeet.

Bestel voor thuis of op het werk

Wij staan voor iedereen klaar, zakelijk of particulier. Van zakelijke borrel op locatie tot catering voor een verjaardag thuis, alles is mogelijk. Je kunt ons bereiken per telefoon, whatsapp of email. In een straal van 10KM vanaf onze locatie rekenen we geen bezorgkosten.

Too good to go

Wij verwerken restanten van de salades in de soepen en de smoothies. Broodjes en andere gerechten, die overblijven gaan mee met Too good to go. Zo zorgen wij dat we voldoen aan ons eigen zero waste beleid.